Trouwringen TitanFactory Benelux

Tijdloze ontwerpen in een materiaal gemaakt voor de eeuwigheid. Titanium ringen gesmeed met zilver, goud of platina en verrijkt met carbon, keramiek en schitterende briljanten, resulteren in contrastrijke sieraden die onvergankelijk zijn. De veelzijdigheid en het meesterschap van TitanFactory geven jou de kans ringen te dragen die passen in de tijdgeest van de 21ste eeuw.

Je draagt misschien al veel sieraden, maar een trouwring van titanium is anders. Deze staat symbool voor jullie verbintenis en deze draag je de rest van je leven. Kijk eens rond op de site van Titanfactory en je vindt vast een model dat bij jullie past.

Welke mogelijkheden en alternatieven zijn er allemaal?

Titanium trouwringen

Titanium is edel in al zijn uitingen: vederlicht, harder dan staal en hypoallergeen. Trouwringen van titanium bezitten een hoog draagcomfort door de unieke eigenschappen van dit metaal. Naast het ultra lichte gewicht, is titanium zeer huidvriendelijk en daardoor bij uitstek geschikt voor mensen met een huidallergie.

Trouwringen van titanium en goud

Het ruime assortiment van TitanFactory bied je een geweldige keuze aan titanium trouwringen in combinatie met goud. Twee metalen die bijzonder goed harmoniëren, het ingetogen minimalisme van titanium met accenten van 18 karaat goud geven jou de kans trouwringen te dragen die een levenlang bij je passen.

Trouwringen met titanium en carbon

Ogenschijnlijk tegenstrijdige materialen worden door TitanFactory gebruikt om trouwringen te vervaardigen waar contrast voor harmonie zorgt.

Titanium trouwringen van TitanFactory staan voor kwaliteit

TitanFactory, specialist in titanium, staat voor kwaliteit "Made in Germany". Een geavanceerd productieapparaat staat garant voor de hoogwaardige afwerking van de TitanFactory trouwringen.

TitanFactory trouwringen naar eigen wens aanpassen

Bij TitanFactory kunt u uw trouwringen helemaal naar eigen wens laten maken. Wil je de trouwringen breder of smaller, vind je een titanium trouwring met meer briljanten mooier? Bij Titanfactory gaat je wens in vervulling. Daarnaast hebben wij ook een zeer complete collectie van titanium trouwringen die je vrijblijvend bij de verkooppunten van Titanfactory kunt komen bekijken.

De TitanFactory collectie is verkrijgbaar bij de geautoriseerde verkooppunten.
Genoemde paar prijzen zijn inclusief gravure.